Mulakan BISNES BERJAYA DENGAN MODAL PALING MINIMA

Kini anda boleh capai impian anda melalui program Dropship Annona.

Dropship Annona merupakan program keusahawan untuk membantu mereka yang ingin memulakan bisnes yang besar dengan modal yang sangat minima.


Program ini telah membantu ramai suri rumah, pekerja kerajaan dan swasta, siswazah dan orang biasa menjana pendapatan dan keluar daripada masalah kewangan mereka.

Kenapa program Dropship Annona menjadi pilihan mereka yang betul-betul serius untuk berjaya dalam perniagaan online?

  • GROUP SUPPORT : Anda tak perlu risau pasal ayat iklan, gambar, testimoni dan sebagainya. Semuanya telah disediakan untuk anda. Hanya Copy dan Paste sahaja
  • LATIHAN : kami menyediakan training untuk anda (offline & online) dari yang berpengalaman membuat jualan secara berterusan
  • REWARD : Setiap kejayaan pasti diraikan di Annona, barang emas, melancong dan banyak lagi. Kami amat mengharagi ahli keluarga Annona

  • Bukan selamanya anda menjadi DROPSHIPER. Kami sediakan roadmap untuk anda majukan diri dari semasa ke semasa.Ramai yang bermula dengan dropship kini menjadi ejen & stokis (RANIA) dengan jualan besar sebulan. Inilah masanya kembangkan potensi diri anda.

  • Strategi setiap bulan untuk bantu dropshiper membuat sales yang banyak. Tak perlu sakit kepala untuk fikir kerana semuanya kami dah fikirkan. Anda hanya follow sahaja..

  • SISTEM ONLINE : Setiap Dropshipper akan ada sistem yang canggih. Hanya key in order, monitor sales, stock balance dan pengurusan database pelanggan. Hanya dengan handphone. Mudah!
  • Telah beroperasi selama 7 tahun dengan lebih 25 produk kecantikan dan kesihatan yang berkualiti yang sentiasa ada permintaan.Produk bukan produk hit & run dengan permintaan tinggi di pasaran. Anda boleh membina bisnes yang bertahan lama dan boleh menjadi sumber pendapatan pasif pada masa depan.

Bagaimana cara nak join?

Biasanya untuk jadi dropshipper Annona yurannya ialah RM90. 

Tapi kalau anda join sekarang anda hanya perlu laburkan RM50 sahaja untuk dapat semua kelebihan sebagai dropshipper.

Berminat untuk sertai keluarga Annnona?

Isikan maklumat di bawah untuk join Telegram kami. 
HANYA 100 slot sahaja dibuka untuk batch pertama ini.

Bagaimana cara nak join?

Biasanya untuk jadi dropshipper Annona yurannya ialah RM90.
 

Tapi kalau anda join sekarang anda hanya perlu laburkan RM50 sahaja untuk dapat semua kelebihan sebagai dropshipper.

Tentang Kami
(MOS Neutraceutical)

Copyright 2019 by.

Insert Image
Scroll Up
WhatsApp chat